Siapakah Kita?

Keistimewaan mempunyai wang di tangan.

Sama sekali tidak seperti kredit bank, Pinjaman Mesra2U memberikan anda akses berterusan ke kedai-kedai apabila anda memerlukan mereka untuk apa jua masa yang anda perlukan. Bayar apa yang anda minta. Tiada komisen yang diselubungi atau huruf kecil.

Pinjaman Pakar memberi kredit dari swasta ke swasta. Sekiranya anda mencari kredit yang asas dan boleh dipercayai, anda sesuai dengan kami.

Kredit dari individu perseorangan – Apa yang ada di belakangnya?

Kredit peribadi adalah kredit di mana pencari kredit biasanya tidak mendapatkan wang tunai dari bank, tetapi wang tunai diperoleh daripada orang perseorangan yang berlainan. Lazimnya kredit swasta sebaliknya dikenali sebagai “diedarkan” mengakui atau sebagai “pendahuluan swasta”. Berbanding dengan kredit bank, dengan cara ini, juga dapat dibayangkan untuk memperoleh pendahuluan tanpa berlari ke kantor bank.

Kredit dari orang untuk orang – semua orang menang

Berbanding dengan bank yang mengakui keinginan wang pendahuluan peribadi Doktor Pinjaman swasta dan pakar kewangan. Oleh itu, ansuran premium tidak dibuat kepada bank, tetapi kepada pemberi pinjaman wang swasta, yang mana kredit dari swasta adalah kelas sumber yang berbeza.

Di Pinjaman Mesra2U juga, ansuran premium dan pemulihan diberikan kepada orang yang mengambil kesempatan daripada menerima kos pembiayaan yang lebih tinggi daripada, misalnya, atau setiap hari akaun tunai. Ini menjadikan keadaan “win-win”: peminjam mendapat tawaran kredit yang memikat dan pakar pinjaman mendapat keuntungan yang mencukupi untuk modal mereka digunakan.

Kenapa Pilih Kami?

   Kami telah hadir lebih daripada satu dekad dalam pasaran

      Sebuah firma terkenal yang dikenali bukan sahaja di Malaysia tetapi juga negara-negara lain

      Tahap perkhidmatan & pangkalan multi-klien

     Pemberi pinjaman wang berlesen Kuala Lumpur

Pinjaman yang kami tawarkan kepada pelanggan seperti pinjaman perniagaan, pinjaman perumahan, pinjaman sewa beli, pinjaman gadai janji, pinjaman peribadi dan juga pinjaman pks. Sekiranya anda berminat membuat permohonan, anda boleh terus menghubungi kami di talian.