Kelulusan cepat

Kadar faedah nominal

No guarantors

Minimum dokumentasi

Ciri-Ciri Pinjaman Perniagaan

Anda mempunyai syarikat swasta di Malaysia dan mungkin ingin mendapatkan pembiayaan untuk memperluaskan perniagaan anda. Ia mungkin untuk memodenkan atau menyesuaikan diri dengan kos atau hanya untuk membuat keputusan di tengah-tengah musim. Terdapat banyak pilihan yang boleh diakses di Malaysia, namun apakah bank perniagaan terbaik untuk anda?

Pendahuluan kepada organisasi kecil, sederhana, pertubuhan korporat dan organisasi terhad swasta adalah yang paling menonjol di kalangan pentadbiran aliran utama yang ditawarkan oleh Pinjaman Mesra. Kami telah membina program peminjaman untuk usaha dan penglihatan perniagaan individu yang menggabungkan pelbagai jenis barangan kredit dan pentadbiran. Dalam Pinjaman Mesra, anda boleh mendapatkan jumlah yang diperlukan di dalam dan untuk masa yang ideal. Pemikiran penggunaan untuk pendahuluan untuk kredit teroka bebas diselesaikan dalam masa yang paling singkat yang boleh dibayangkan.

Mendapatkan pembangunan perniagaan anda untuk melaksanakan satu lagi usaha tanpa menduduki rizab daripada aliran, menambah modal anda menyumbang kedai, dan memperluaskan perniagaannya atau masuk kontrak untuk usaha skala luas yang baru. Anda boleh membeli mesin, perkakasan tumbuhan pemprosesan dan keperluan yang berbeza untuk pembangunan.

Kelebihan pendahuluan perniagaan dengan pakar pinjaman tunai yang sah

· Caterkan lebih banyak sehingga RM10 juta

· Pinjaman kepada pelbagai objektif perniagaan

· Yuran pinjaman yang menggalakkan

· Mengikut pelanggan untuk memilih jenis kos pinjaman (diselesaikan / dipotong)

· Prosedur mudah untuk mendapatkan pendahuluan

· Rekod yang terikat

· Syarat-syarat ringkas permohonan pendahuluan

· Persatuan mengkreditkan jangka panjang

· Pendekatan individu

· Membuka banyak pilihan pinjaman bank

· Prasyarat yang fleksibel untuk menjamin pendahuluan

Pihak berkuasa kami menilai syarikat-syarikat yang luas dan bebas, tanpa mengira sama ada runcit atau pengeluar, mengenai pembolehubah yang berlainan daripada menyokong kepunyaan pemilik kredit rumah dan masa untuk mendapatkan wang tunai itu jauh lebih lama, kini dan sekali lagi kurang dari 48 jam selepas pengesahan. Ini mengambil kira kadar sokongan terlebih dahulu yang lebih tinggi berbanding dengan pertubuhan pembiayaan konvensional. Selain itu, manfaat kebolehsuaian yang lebih penting dalam hal pembayaran balik.